Ajankohtaista

Tuunaa vierailustasi entistä parempi!

Koe Lapin vierailullasi ikimuistoisia elämyksiä Ylläs-Levi Hiihdon lisäksi. Varaa pari päivää ylimääräistä ja nauti maailman puhtaimmasta ilmasta sekä hauskasta tekemisestä ystäviesi tai perheesi kanssa joko ennen kilpailua tai sen jälkeen.

Ylläs sekä Levi tarjoavat paljon eri vaihtoehtoja joko omatoimisesti nautittuna tai ohjattuna toimintana, tässä sinulle vinkkejä!

Viime hetken tekniikkavinkit hiihtoon Ylläksellä

Sisu Outdoorin Timo laittaa tekniikkasi kuntoon niin että sukset luistaa kohti kärkisijoja! Timo on vetänyt perinteisen ja vapaan tyyliin hiihtokoulua vuosikymmeniä.

Myös Sport Corner Ylläksen hiihtotekniikkatunnit tekevät menemisestä kivaa ja vauhdikasta.

Ihaile lumi- ja jäätaidetta suositussa Snow Villagessa

Vuosittain marras-joulukuussa Ylläksen lähistölle Lainioon nousee Lapland Hotels SnowVillage – erilainen, henkeäsalpaava kokonaisuus lumi- ja jäätaidetta, joka sisältää muun muassa koristeltuja lumisviittejä, jääravintolan ja- jääbaarin.

Upeiden jää- ja lumirakenteiden sisällä voit viettää yön lumisviitissä, illallistaa jääravintolassa, nauttia drinkeistä, jotka tarjoillaan jäälasista tai vain kuljeskella lumisia käytäviä pitkin ihastellen jäätaidettamme

Lapland Hotels Snow Village avoinna 9.4.2023 asti klo 10-22.

Sähköpyörällä tunturiin – nauti maisemista ajan kanssa

Suuntaa kevyesti sähköpyörällä vaikka Kukastunturiin fiilistelemään tunturimaisemia – kisan aikana kun maisemia ei välttämättä ehdi nauttia täysin siemauksin 😉 Ylläksen hoidetut talvipolut ovat avoinna 1.5. asti sään salliessa. Huhtikuussa pyöräilyt kannattaa ajoittaa pakkaspäiville/-tunneille, sillä plussakelillä reitit voivat olla varsin pehmeitä ja haastaviakin.

Käy Suomen pisimmässä rinteessä

Ylläs on Suomen suurin laskettelukeskus ja rinteilläkin on mukavasti mittaa. Oletko jo laskenut Suomen pisimmät rinteet?
Ylläksen laskettelurinteet on auki 1.5. asti (säävaraus).

Pakohuoneesta lepopäivän aivopähkinä

Lepopäivänä on kiva käydä tuulettumassa ja kokeilla uusia tekemisiä. Ylläksellä aivopähkinää ja mukavaa sisätekemistä tarjoilevassa Arctic Secrets -pakohuonessa on kaksi peliä: Erämaan armoilla ja Behind the Freaky Circus Show. Molemmissa peleissä on monipuoliset tehtävät ja ne ovat visuaalisesti näyttävät. Ylipäätään pelit ovat laadukkaita ja rakastettuja! Kasaa tiimisi ja suuntaa ratkomaan pulmat!

Arvostelut

Välinehuollolla ja tarkistuksella paras startti Ylläs-Levi Hiihtoon

Maastohiihtosuksien ja lasketteluvälineiden säännöllinen huolto helpottaa kunnossapitoa ja takaa luistavat kelit huonommissakin olosuhteissa. Levin hiihtokeskuksen ammattitaitoinen välinehuolto Eturinteiden Zero Pointilla sekä Etelärinteiden South Pointilla huoltaa niin sukset kuin laudatkin. He tekevät suurimman osan huolloista perinteisesti käsityönä, mutta käytävät apuna myös Wintersteigerin huolto- ja hiontalaitteita.

Levillä voit kokea pitkää luisua jääkartingilla

Jääkarting on hauska tapa ottaa mittaa ajotaidoista ja rohkeudesta. Ajokorttia tai ajokokemusta ei vaadita ja ajamaan pääsee jokainen yli 140 cm pitkä henkilö. Aktiviteetti sopii siis mainiosti myös lapsille. Ajajat puetaan ajoasuun päästä varpaisiin ja hupi voi alkaa. Autot on varustettu nastarenkain ja rata jäässä.
Varoitus: tähän voi jäädä koukkuun!

KinosSafariksen pilkkiretki kelkoilla

Olet sitten aloitteleva kelkkailija tai kokenut kuski, KinosSafaris toteuttaa safareita joka lähtöön rauhallisemmasta erämaaseikkailusta tunturien valloitukseen! Miltä kuulostaisi päivä pilkkien ja kelkkaillen nauttien Lapin maisemista. Vai onko mielessäsi omatoiminen kelkkaretki? KinosSafarikselta saat moottorikelkat sekä vauhdikkaampaan menoon että rauhallisemmillekin reissuille.

Upean ulkoilupäivän päätteeksi saunomaan, avantouimaan tai kylpylään nauttimaan

Avantouintimahdollisuus löytyy Sammuntuvalta, Immelkartanolta, Tonttulan rantasaunalta, Loihtuasta sekä Saunabaarilta. Osa on avoimia vuoroja, osa puolestaan vaatii ennakkovarauksen. Varaa tästä mieluinen vaihtoehto juuri teille.

Mahtava Lappilainen huvikylpylä ja Levin paras vesielämys, kylpylästä löytyy jokaiselle jotakin!! 17 isompaa ja pienempää sisä- ja ulkoallasta, vesiliukumäki, vesijuoksuallas, saunoja ja hauskoja efektejä Vauhtihirmuille vesiliukumäkeä, kuntoilijoille altaita, lapsille vesiotuksia hurjiin vesiseikkailuihin, sekä rentoutujille poreammeita. Näissä maisemissa kelpaa todellakin rentoutua, voit istua ulkona porealtaissa rankassa lumisateessa tai auringonpaisteessa lintujen iloista viserrystä kuunnellen.

Kehonhuoltoa ja mielenrauhaa

Onko lihakset jumissa aktiivisten hiihtopäivien jälkeen? Mikä olisikaan mukavampaa ulkona vietetyn päivän jälkeen kuin rauhoittava joogatunti? Joogatunnin aikana rauhoitat mielesi ja saat lihaksesi vetreytymään. Levi Wellness Club tarjoaa liikunnan ystäville Levillä monipuolisen kuntosalin, ryhmäliikuntaa ja joogatunteja.

Levibowling keilahalli

Levin eturinteen juurella sijaitseva Levibowling keilaviihdekeskus käsittää 8 rataisen hohtokeilahallin sekä Kaatobaarin A-oikeuksin. Keilaradat ovat kisakäyttöön hyväksyttyjä ja sopivat kaikille aina aloittelijasta ammattilaiseen. Kaatobaari tarjoaa laajan ja laadukkaan valikoiman erilaisia tuotteita niin aikuisille kuin lapsillekin. Kaatobaarista löytyy myös kilpatason biljardipöytä! Tervetuloa viihtymään keilauksen parissa!