Peruutus- ja hyvitysehdot

Päivitetty 14.2.2024

Hiihtotapa: Perinteinen

Matkat: 70 km (Ylläsjärvi-Levi) ja 55 km (Äkäslompolo-Levi)

Osallistumismaksu sisältää kilpailuun osallistumisen, ajanoton, tulospalvelun, itse tulostettavan diplomin sekä mitalin kaikille tapahtumassa hiihtäneille. Lisäksi osallistumismaksu sisältää huoltopisteiden palvelut, ruokailun maalialueella, varusteiden kuljetuksen lähdöstä maaliin sekä suihkun. Ilmoittautumisen yhteydessä voit ostaa myös bussikuljetukset.

Peruutus- ja hyvitysehdot

Voit siirtää osallistumisoikeuden toiselle hiihtäjälle (esimerkiksi myydä tai antaa kaverille) ilmoittautumisen yhteydessä saamasi itsepalvelulinkin kautta veloituksetta 29.2.2024 saakka.

Matkan vaihto on osallistumismaksun erotusta vastaan mahdollista 29.2.2024 saakka, erotusta vaihdettaessa lyhyempään matkaan ei hyvitetä.

Voit siirtää ilmoittautumisesi veloituksetta vuodelle 2025 29.2.2024 saakka.

29.2.2024 jälkeen tehdyistä muutoksista (nimi, matka, siirto eteenpäin) veloitetaan muutosmaksu 30 €. Lisäksi vaihdettaessa matka pidempään, maksetaan matkojen välinen erotus.

Mikäli Ylläs-Levi-hiihto joudutaan perumaan vaikeiden lumiolosuhteiden tai jonkun muun järjestäjästä riippumattoman esteen vuoksi (esim. sota, epidemia, luonnonmullistus tai viranomaisen antama kielto, määräys tai suositus), maksettu osallistumismaksu ja -oikeus siirretään kokonaisuudessaan seuraavalle vuodelle.

Mikäli reittiä joudutaan lyhentämään vaikeiden lumiolosuhteiden tai muun järjestäjästä riippumattoman syyn takia, osallistumismaksua ei palauteta, eikä kilpailijalla ole oikeutta hinnanalennukseen tai
muuhun korvaukseen.

Sairastapaukset

Sairaustapauksissa kilpailija voi siirtää muutosmaksua (30 €) vastaan osallistumisoikeutensa seuraavalle vuodelle. Siirto tehdään ilmoittautumisjärjestelmässä itse. Kaikki hyvitykset ovat voimassa enintään seuraavan vuoden Ylläs-Levi hiihtoon asti. Hyvitys ei ole voimassa enää tämän jälkeen. Kaikki hyvitykset ovat henkilökohtaisia, eikä hyvitystä voi siirtää toiselle henkilölle.

Kaikki muutokset osallistumiseen tulee olla tehtynä 6.4.2024 mennessä.