Peruutus- ja hyvitysehdot

Päivitetty 17.6.2024

Hiihtotapa: Perinteinen pe 4.4. ja vapaa la 5.4.

Matkat: 70 km (Ylläsjärvi-Levi) ja 55 km (Äkäslompolo-Levi)

Osallistumismaksu sisältää kilpailuun osallistumisen, ajanoton, tulospalvelun, itse tulostettavan diplomin sekä mitalin kaikille tapahtumassa hiihtäneille. Lisäksi osallistumismaksu sisältää huoltopisteiden palvelut, kevyen ruokailun, varusteiden kuljetuksen lähdöstä maaliin sekä suihkun. Ilmoittautumisen yhteydessä voit ostaa bussikuljetukset.

Peruutus- ja hyvitysehdot

Itsepalvelulinkin kautta veloituksetta 28.2.2025 saakka voit:

  • Siirtää osallistumisoikeuden toiselle hiihtäjälle. Liikuntaedulla maksettua ilmoittautumista ei saa siirtää toiselle!
  • Vaihtaa matkan osallistumismaksun erotusta vastaan, erotusta vaihdettaessa lyhyempään matkaan ei hyvitetä. 
  • Vaihtaa hiihtotavan (hiihtopäivän) 
  • Siirtää ilmoittautumisesi vuodelle 2026. HUOM! Vain ilmoittautumisen voi siirtää, ei esim. bussikuljetuksia

28.2.2025 jälkeen tehdyistä muutoksista veloitetaan muutosmaksu 30 €. Lisäksi vaihdettaessa matka pidempään, maksetaan matkojen välinen erotus siirtoajankohdan hinnaston mukaisesti.

Mikäli Ylläs-Levi-hiihto joudutaan perumaan vaikeiden lumiolosuhteiden tai jonkun muun järjestäjästä riippumattoman esteen vuoksi (esim. sota, epidemia, luonnonmullistus tai viranomaisen antama kielto, määräys tai suositus), maksettu osallistumismaksu ja -oikeus siirretään kokonaisuudessaan seuraavalle vuodelle.

Mikäli reittiä joudutaan lyhentämään vaikeiden lumiolosuhteiden tai muun järjestäjästä riippumattoman syyn takia, osallistumismaksua ei palauteta, eikä kilpailijalla ole oikeutta hinnanalennukseen tai muuhun korvaukseen.

Ilmoittautuminen molemmille hiihtopäiville: Ilmoittautumisen hinnasta on mahdollisuus saada 20 % alennus, jolloin ilmoittautuminen on tehtävä yhdellä ilmoittautumiskerralla, ja matkat ovat samat kummallekin päivälle (70 km + 70 km TAI 55 km + 55 km). Toisen matkan lisääminen myöhemmin on mahdollista uudella ilmoittautumisella, yhteisalennusta ei tällöin saa. Alennusta käytettäessä siirrot, muutokset ja peruutukset koskevat koko ilmoittautumista.

Sairastapaukset

Sairaustapauksissa kilpailija voi siirtää muutosmaksua (30 €) vastaan osallistumisoikeutensa seuraavalle vuodelle. Siirto tehdään ilmoittautumisjärjestelmässä itse. 

Kaikki hyvitykset ovat voimassa enintään seuraavan vuoden Ylläs-Levi Hiihtoon asti. Hyvitys ei ole voimassa enää tämän jälkeen. Kaikki hyvitykset ovat henkilökohtaisia, eikä hyvitystä voi siirtää toiselle henkilölle. Kaikki muutokset osallistumiseen tulee olla tehtynä 3.4.2025 mennessä.